Pirmdiena, 06.05.2024, 9:46 PM
Sveicināti Viesis | RSS

Sākums » 2010 » Jūnijs » 13 » Ļoti svarīgs paziņojums!
8:16 PM
Ļoti svarīgs paziņojums!

Esiet sveicināti godājamie kolēģi

Apsveicu visus ar veiksmīgo hokeja sezonas noslēgumu. Šī sezona bija bagāta ar notikumiem kā nekad – Latvijas kluba hokejā atgriezās Sandis Ozoliņš, augstākās raudzes hokejs Olimpiskajā turnīrā Vankuverā , ar augstas klases hokeju mūs priecēja DINAMO Rīga, kas vainagojās ar lielisku playoff sēriju pret Sankpēterburgas SKA, Hossa labākais regulārās sezonas snaiperis, Znaroks labākais KHL treneris, Daugaviņš un Kulda debitēja NHL un rādīja atzīstamu sniegumu PČ Latvijas izlases sastāvā, visbeidzot Oskars Bārtulis kā trešais Latviešu hokeja spēlētājs piedalījās Stenlija kausa finālā. Tik notikumiem bagātu sezonu personīgi es savā hokeja līdzjutēja dzīvē neatceros. Tagad, kad sezonas galvenā hokeja trofeja – Stenlija kauss, vismaz uz gadu ir atradusi savu mājvietu Čikāgā, ir iestājusies tāda kā „ klusā sezona”. Spēlētāji devušies atvaļinājumos, klubi komplektē jaunos sastāvus.

Te nu mēs būsim nonākuši pie raksta galvenā mērķa. Vērojot kā pēdējā gada laikā attīstās mūsu kolekcionāru kustība esam nākuši pie atziņas, ka ir pienācis laiks spert nākamo soli attīstībā - dibināt klubu. Varētu teikt , ka šāds klubs realitātē jau pastāv. Tā biedri savā starpā komunicē caur forumu, tiekas savā starpā, mainās, pērk un pārdod kartiņas. Tomēr šīs tikšanās ir neregulāras, retāk tiekas ārpus Rīgas dzīvojošie. Mēs gribam šo procesu padarīt organizētu nosakot precīzus uzdevumus un mērķus:

  1. apzināt aktīvākos Latvijas kartiņu kolekcionārus;
  2. veicināt kolekcionāru savstarpējo komunikāciju;
  3. atvieglot un palielināt kartiņu iegādes un maiņas iespējas;
  4. sastādīt Latvijas hokejistu kartiņu katalogu;
  5. dibināt kontaktus ar citu valstu kartiņu kolekcionāriem.

Kā galveno savu uzdevumu mēs apņemamies noorganizēt regulāras kolekcionāru tikšanās. Šajās tikšanās interesenti varētu dalīties informācijā, mainīties ar kartiņām, papildināt savas kolekcijas ar jaunām kartiņām un citām lietām. Nākamais uzdevums būs konkursa kārtībā noteikt labākos Latvijas kolekcionārus. Tiks izstrādāts konkursa nolikums ar kura palīdzību tiks izvērtēti un uzvarētāji. Savu atbalstu šādam konkursam ir izteicis Dinamo fanu klubs. Tā kā bez morālā gandarījuma ir garantētas arī praktiskas balvas. Kā informatīvā bāze mūsu klubam tiks izmantota visiem labi zināmā mājas lapa http://hokejakartinas.ucoz.lv/. Arī pašas lapas saturs drīzumā pārtaps no foruma par klubam atbilstošāku.

Cienījamie kolekcionāri ir skaidrs, ka bez jūsu aktīvas līdzdalības un atbalsta šāds klubs nevarēs pastāvēt. Tādēļ mēs gaidām no jums ierosinājumus un priekšlikumus. Rakstiet komentāros ko jūs gribētu saņemt no šāda kluba. Pirmais apspriežamais jautājums būtu sekojošs: katram Klubam ir savs nosaukums. Arī mums tādu vajadzētu. Lūdzu, sūtiet savus priekšlikumus. Termiņš 1. jūlijs. Stimulam uzvarētājs, kurš izdomās klubam nosaukumu, tiks prēmēts ar balvu – kartiņu albūmu MAX.

Lai mums izdodas!

Skatījumu skaits: 644 | Pievienoja: Edgars1982
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieeja
Izvēlne
Čats
Meklēšana